søndag den 16. april 2017

Producere et smukt fotografi

Fremragende Fotografering Tips Til At Maksimere Dit Potentiale


Fotografering er en dejlig hobby for mange mennesker. Du behøver rette viden og planlagt indsats selv. Denne artikel indeholder adskillige forslag om at skabe gode billeder.

Må ikke smøle, når du tager dine billeder.Hvis du tager for lang tid at oprette et skud, kan du glip af det øjeblik, du forsøger at fange på grund af motivet i bevægelse.

At holde tingene så enkle som muligt, når de forsøger at fange en stor skud. Du behøver ikke at rode med en masse forskellige farve eller bevægelse indstillinger til at producere et smukt fotografi.

Et dSLR er et vigtigt redskab, hvis du er alvorligt omfavne fotografering sig selv. Dette digitale kamera kan hjælpe dig med at se de mest præcise baggrund af dit emne, som du tager fotoet. For de mest detaljerede billeder og største billede sensor, en full frame digitalt spejlreflekskamera kamera er det bedste valg.

Mange fotografer ignorere forgrunden i deres skud, med fokus på den baggrund, men forgrunden er, hvad den seer vil se.

Prøv at eksperimentere med farver, og alle de forskellige funktioner, der findes på dit kamera. Du behøver ikke den mest interessante emne eller objekt til et stort billede. En god fotograf med et kunstnerisk øje kan slå et banalt emne i hans billeder at gøre kedelige objekter til at se spændende ud. Prøv mange forskellige metoder til at udvikle din egen unikke stil.Tag billeder af mennesker


Tag billeder af mennesker, hvis ansigter fortælle historier. Altid bede om deres tilladelse.Når du gennemgår din rejse billeder, man ser på disse billeder vil minde dig om særlige minder, selv om de ansigter, der ikke synes meget usædvanligt på den tid. Prøv at få en oprigtig ansigtsudtryk.

Når du har dine skud linet op, og det er tid til at ramme udløseren, stå stille og holde vejret. Selv den mindste bevægelse kan forårsage dit perfekte skud at blive ruineret.

Brug manuel fokus, og derefter låse, inden du klikker på dit billede.

Hvis du har til hensigt at rejse snart, forsøg på at finde ud af, hvad de lokale attraktioner er for at fotografere.For at få nogle gode ideer til, hvor man skal begynde, så tjek nogle postkort! Postkort har liggende billeder af forskellige seværdigheder og andre interessante ting, som du kan finde på at være interessant.

Sørg for at læse manualen, der fulgte med dit kamera. Manualer er ofte tætte og tunge. De er ofte forvist til nederst i skuffen eller gemt et eller andet sted og glemt. I stedet for at miste det, bruge tid til at læse dens indhold. Manualen kan undervise dig i at tage billeder af højere kvalitet og undgå simple fejl.

Du bør altid have en idé om, at hvis du ønsker at bruge highlights og skygger i dine billeder. Det er dog muligt at tage to billeder af dit emne, man udsætter hver, og sætte dem sammen i et perfekt eksponeret billede.

eksperimentelle billeder


Tage en masse af eksperimentelle billeder, når du arbejder med nye emner eller baggrunde. Enhver situation, der kan give forskellige resultater, og tage praksis skud vil give dig en fornemmelse for miljøet. Prøv at tage billeder mellem dig rigtige skud.

Dit kamera kan tjene som en fantastisk måde at få smukke billeder, hvis de anvendes korrekt.

Der vil være tidspunkter, hvor det tilgængelige lys er langt fra ideel til optagelse af et godt fotografi. Der vil være tidspunkter, hvor du ikke kan finde et andet område, der er mere konsekvent.

Tænke på den slags af en idé, før du begynder at tage billeder. Fotografering er som enhver anden kunstform; kvaliteten skinner igennem, når nøje gennemtænkte planer og opmærksomhed på detaljer.

Du behøver ikke at tage et billede med dit kamera i gang. Du kan få et visuelt slående billede ved at dreje og holde kameraet lodret. Zoom ind for dramatisk effekt, og zoomer ud for at indfange det hele billede.mobiltelefon-kameraer


Selv om kvaliteten i mobiltelefon-kameraer har drastisk steget, er du nødt til at være forsigtig med belysning spørgsmål. Mange af disse kameraer har ikke blitz, så gør det yderst vigtigt, at du sætter dit emne i det bedste lys som muligt. Du kan zoome ind på dit billede for at forsøge at kompensere for den manglende flash.

Få super tæt til emnet for dit skud. Ved udformningen af et billede, kan du prøve at flytte eller zoom ind på emnet. Sørg for, at motivet fylder shot ' s frame. For meget baggrund, uanset hvor interessant, kan aflede opmærksomheden fra fokus i det billede.

Du kan få nogle interessante effekter ved at spille med de lukkertider. Dette er en sportsbegivenhed. Du kan også bruge en langsom lukkerhastighed til at skabe motion blur. Vandfald og vandløb ser fænomenal, når de er fotograferet ved denne metode er anvendt.

Hold kameraet er i øjenhøjde med folk, du kommer til at tage et billede af en person.Denne fremgangsmåde vil virke mere personlig og få dit seere til at hælde til det billede, personlighed, der vil trække folk ind i det. Du kan blive nødt til at bøje mig ned for at gøre dette, når du tager et foto af dem.

Tag lidt tid ud til at forstå alle de forskellige funktioner, der er relateret til din tidsplan til at studere dit kamera.

Det kan være svært at tage gode billeder af mad. Fødevarer har en tendens til at visne, visne, skift, især hvis de er under en varm belysning. Sikre, at den belysning, der er rigtigt for skud, og derefter kan du gå videre og placere den mad, til at tage dette fantastisk shot.

Ikke at bruge en flash til at skyde, kunne medføre, at emnerne vises for mørk.

Prøv at få nogle fotografering, redigering software-pakker, og se hvad du kan gøre med det. Professionelle fotografer har brug for software til at rydde op i billeder, så du behøver ikke at føle, at du er "snyd" på nogen måde, hvis du gør brug af fotoredigering software til at forbedre dine billeder. med et par mindre touch-ups.

At være en dygtig fotograf, så skal du tage dig tid til at udvide din viden på området. Disse råd, vil du se en forbedring med det samme og du kan øve andre henvisninger for at se flere fremskridt. Du må ikke blive stresset over din fotografering færdigheder. Efter alle, det er en hobby! At holde i tankerne er de tips, du har læst her, du er nu på vej til at blive en succesfuld fotograf.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar