søndag den 16. april 2017

De vigtigste fotos

De vigtigste fotos, du har taget et foto, der dækker dine valgte emne med succes. Det er her nogle nyttige tip.Vil du forbedre kvaliteten af dine billeder, og har et bedre ry som en fotograf.Brug tips til at springe konkurrenterne, når det kommer til foto kvalitet.

Digitale teknikker, der kan give dine fotos et unikt og manipuleres i software til at gøre dem til at ligne de traditionelle kunstformer.Der er mange muligheder for digital redigering software, men alle de cool kids bruge Photoshop. Du vil være i stand til øjeblikkeligt at konvertere billedet til kunstværker ved at bruge funktioner som "filter".

Prøv ikke at fange en overskyet himmel, i dine billeder. Dine billeder kan se mat og livløs, hvis de tager for meget af en grå himmel i det. Sorte og hvide billeder, kan arbejde stor for en overskyet dag. Hvis det er en lys dag, bør du sætte det i dit foto, men vær forsigtig med belysning.

Et professionelt kamera


Et professionelt kamera, der er af professionelle billeder. Du bliver nødt til at se på køb et DSLR-kamera, til at få de bedste billeder. Dette er hvad de fleste fotografer bruger, og hvis du vil have kvalitet billeder, der ligner dem, du skal bruge lignende udstyr.

En effektiv måde at forbedre din fotografering er at sikre, at du er på udkig til andre fotografer og deres arbejde for inspiration. Hvis du se på deres billeder, kan du lære nye strategier til at fange en scene.

En masse mennesker tror, at de bedst tid til at tage billeder er en lys og solrig dag, men du tager et billede i direkte sollys, er der mange faldgruber. Det forårsager akavet skygger, ujævn fremhæver, skelende fag og ujævn højdepunkter. Tidligt om morgenen eller aftenen er meget bedre valg for fotooptagelser.

Eksperimentere lidt med hvidbalance-funktionen. Indendørs belysning kan sommetider medføre, at dine billeder til at se gule nuancer fra pærer og deaktiveret farvet. I stedet for at bruge den tid på at rette belysning, justere hvid balance og bruge dit kamera til at skabe en helt ny atmosfære. Denne lille ændring i kvalitet vil gøre dine billeder har et langt mere professionelt udseende.

Dette er et tip, der vil hjælpe dig med at forbedre dine fotos! Lær om de hastigheder, som dit lukkeren. Dit kamera vil have indstilling indikatorer for S, M,P, og S. 'S' - knappen vil tage dig til den indstilling for program-tilstand. Dette vil have den lukkertid ad blænde hastigheder automatisk. Hvis du har ingen idé om hvilke indstillinger, du ønsker, skal du bruge "S" - indstilling.

Slør på baggrunden af mennesker. Du kan gøre dette ved at have din baggrund, der er længere væk fra motivet.

dit fotoudstyr


Altid være forsigtig, når du pakker dit fotoudstyr til en tur. Glem ikke at holde i tankerne eventuelle begrænsninger, du har med hensyn til plads, da dette kunne mose dig ned, når de forsøger at bære dit kamera udstyr fra sted til sted.

De fleste digitale kameraer har en indbygget flash, der automatisk udløses, når lyset er svagt. Disse er bekvemt for hurtig billeder, men hvis du håbet på noget lidt mere professionelt, kan du overveje en professionel ekstern flash-enhed til at levere en bedre vifte af muligheder for belysning.

Prøv dit bedste for at gøre dit modeller afslappet, især hvis du ikke er bekendt med dem. Mange enkeltpersoner kan være mistænksomme over for et kamera og se fotografer som en trussel. Vær høflig, starte en samtale med dem, så bed om at tage deres billede. Hjælp dem til at forstå, at dette er kunst, ikke som en måde at invadere deres privatliv.

Sammensætning er en vigtig færdighed, er du nødt til at lære om og uddanne sig på.Ligesom andre former for kunst, hvis sammensætning er til stede, så vil resultatet ikke være den bedste.

Brug manuel fokus


Brug manuel fokus, og lås det højre, før du tager billedet.

Når man fotograferer mere end én person, give dem gode råd, på forhånd, der vil hjælpe dem med at vælge tøj til den bedste iscenesættelse. De behøver ikke at se nøjagtig det samme, men de skal prøve komplementære nuancer til at producere de bedste resultater. Hvis de foretrækker en mere håndfast nuancer af farve, så prøv iført sort at hjælpe de farver, være mere afbalanceret i billedet.

Tage en masse af eksperimentelle billeder, når du er tilpasning til nye motivet eller baggrunden. Enhver situation, der kan give forskellige resultater, og tage praksis skud vil give dig en fornemmelse for miljøet. Prøv at tage billeder mellem dig rigtige skud.

Et simpelt stativ kan være et uvurderligt værktøj for at få forbedret billeder. Selv de mindste bevægelser, der er synlige og opmærksomhed at få, hvis du snapper et skud under et aktivt øjeblik eller ved lave hastigheder. Et stativ, vil bidrage til at reducere uskarphed fra dine billeder. Et stativ vil ændre dine rammer og giver dit arbejde et professionelt touch.

fotografiske emner


Tage den rette mængde af tid, så du kan stille dit fotografiske emner. Hvis mange af dine familie fotos ser dårligt, kan det være fordi, at alle dine billeder er candid, eller du har fanget dem som en overraskelse. Dette giver dig mulighed for at forbedre udseendet og fornemmelsen af hver optagelse.

Husk, at du ikke behøver at være begrænset til at blive skudt af kameraet i dets regelmæssige, vandrette position. Du kan ofte gøre et slående billede ved at dreje og holde kameraet lodret. Zoom ind, så du virkelig kan fokusere på, eller zoom ud for at fange mennesker fra top til tå.

En af de vigtigste tips til at tage bedre billeder, er at skyde flere billeder af samme emne, og derefter sortere gennem dem senere til at beslutte, hvilken af dem, du kan lide mest. Digital fotografering gør det muligt for dig at gøre dette uden at spilde værdifulde film, og det betyder, at du aldrig vil gå glip af et vigtigt øjeblik.

Øge lukkerhastigheden, når der optages i ringe oplyste områder. Dette hjælper med at forhindre sløring opstår, når du tager billedet.

Som du kan fortælle fra disse tips, kan du få et stort foto, der vil fange en stor hukommelse. Det tager en masse af forskning, en masse at øve, og en masse dygtiggørelsen dit skud, men det er det hele værd i sidste ende bliver en bedre fotograf.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar